Ainuke õige kooselu on heterokooselu

Homodel pole vaja selliseid õigusi, nagu nt abieluõigus või partnerlussuhte õigus, sest homokooselud on äärmus, erand. Kui aga seadustame homokooselud, siis anname rohelise tule. Seda anda ei tohi, sest ainuke õige kooselu on heterokooselu. See on läbi aegade kestnud ja kui kellelgi tekib idee kaitsta homokooselusid, siis mõelgem tänasele majanduslikule olukorrale – ka see hakkas pihta põhiväärtuste eiramisest. Nendele, kes said matsu rahakoti pihta, tuli oksemaik suhu. Kas me tahame sama oksemaiku või veel suurematki tunda tulevikus, kui taotleme järjekordse erandi (homokooselu) reegliks tegemist ja maitseme selle vilju?
Majanduses oli teada, et kord tuleb tõus ja siis jälle mõõn. See oli ette ennustatud, aga ikka saime oksemaigu suhu. Homondusega pole miski otseselt ette ennustatud (ajaloost räägitakse vähe, kuigi homosid on läbi aegade olnud, kasvõi Saksa sõjaväes II ms ajal), seega tuleb vägagi suur mats ja seda matsu me saame kaua aega suus tunda, kui me seda toetame, kui me toetame homondust.
Homosid, kui inimesi tuleb aidata, aga nende eluviisi levikut tuleb takistada.

Janno Tults: tutvustus

Maksunduse üliõpilane Tallinna Majanduskoolis. Matemaatikaõpetaja magister Tallinna Ülikoolist. Matemaatika bakalaureus Tallinna Ülikoolist. Elan Tallinnas. Juhin ja toimetan Tarkuseveski UÜs.
Rubriigid: Riigi spetsiifika, Tsiviilsuhted - inimene inimesega. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga