ERR on jätkuvalt kallutatud

Tänane AK näitas taaskord, et ERR on poliitiliselt kallutatud valitsuse poole. Kui võrrelda, kuidas rünnati keskerakondlasest abilinnapead transpordi alal Taavi Aasa ummikute pärast ning väänati sõnu (nt nö luba minna ühistranspordi rajale autoga vs minna bussiga sõitma). Või nentis, et ankur, et ta on sõitnud ühistranspordiga (ühtki etteheidet polnud, vähemalt välja ei öelnud), aga probleem on ikkagi autod. ´

Samas kohe varsti tuli teema, kus terveks oli tunnistatud Afganistaanis võidelnud sõdur, kuigi tal pole jalga, on protees. Intervjuu võeti telefoni teel reformierakondlasest sotsiaalministrilt Hanno Pevkurilt, kus küll küsiti temalt keerukaid küsimusi, aga seda malbelt ning vastu ei vaieldud, et süsteem on vale ning kuidas minister seda lubab, nagu kogu aeg survestati Taavi Aasa. Võib ju väita, et seekord oli teine saatejuht (AKs on 2 saatejuhti), aga nii erinev olla ei saa.

Kui meenutada, kuidas käsitleti üldse ESMi läbi suve, siis nenditi lihtsalt fakte ning polnudki muud. Sama, reformierakond , mille liige on ka Pevkur, ajas seda asja.

Kontrast.

Janno Tults: tutvustus

Maksunduse üliõpilane Tallinna Majanduskoolis. Matemaatikaõpetaja magister Tallinna Ülikoolist. Matemaatika bakalaureus Tallinna Ülikoolist. Elan Tallinnas. Juhin ja toimetan Tarkuseveski UÜs.
Rubriigid: Määratlemata, sildid: , , , , , , , . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga